Young Adults

Elke golfclub kent het fenomeen: eens 18 geworden haakt de golfende jeugd af. Dat kan vroeger, dat kan later, maar het feit is dat de leeftijdsgroep van 18 tot 35 zwaar ondervertegenwoordigd is in omzeggen alle golfclubs. Ook op Flanders Nippon Golf & Business Club HASSELT.

Ooit was dit niet zo en daar willen we terug naar toe werken. We organiseren elk golfseizoen tal van activiteiten om onze Young Adults samen te houden op onze club. We zijn ook volop bezig om nieuwe leden aan te werven. Ondanks dat de golfsport met de jaren veel aantrekkelijker en toegankelijker is geworden blijft dit een moeilijke opdracht. Maar we geven niet op!
Zo hebben we onlangs nog een mooie samenwerking gehad met UCLL, waarbij verschillende studenten samen met ons les zijn komen volgen. We organiseren deze golflessen overigens elke winter en omdat we met verschillende pro’s werken kunnen beginners en gevorderden samen trainen. Op deze manier maken beginnende golfers niet alleen kennis met de sport maar ook met het Young Adults team. Achteraf wordt de kennismaking verder gezet met een frisse pint!

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en heb je interesse om kennis te maken met deze unieke sport of zoek je een toffe groep om je woensdagavonden mee door te brengen?
Contacteer ons via het secretariaat van Flanders Nippon Golf & Business Club HASSELT, Telefoon 011/26 34 82 – emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groeten,

Het Young Adults team

×

Log in