Senioren

Dat de senioren, sic gepensioneerden of levensgenieters, stilaan maar zeker de grootste doelgroep worden binnen de bevolkingspiramide zal voor iedereen wel duidelijk zijn. Ook binnen Flanders Nippon Golf & Business Club HASSELT is dit niet anders. De senioren vertegenwoordigen de grootste groep binnen onze golfclub, vandaar dat wij aan hen de nodige aandacht besteden.

Het is immers een noodzaak voor senioren om regelmatig te bewegen en/of sport te beoefenen. Als dat dan nog kan op een ontspannende en speelse wijze is dit des te beter. Daarom proberen wij zoveel mogelijk senioren te bereiken en voor iedereen een mooi golfprogramma samen te stellen door middel van de wekelijkse ontmoetingen op dinsdag. Het is de bedoeling dat eenieder zijn gading vindt hetzij in een 18 holes- hetzij in een 9 holes wedstrijd. Dat dit buiten in een rustbrengende natuur plaatsvindt waarbij zowel de competitieve als de gezelligheidsgolfer aan bod kan komen is mooi meegenomen. Vandaar dat wij single wedstrijden afwisselen met dubbelwedstrijden zoals 4BBB, scramble, matchplay, chapman of ….

Onze leuze blijft evenwel: deelnemen is belangrijker dan winnen!

Ook bieden wij ruimschoots de mogelijkheid andere golfbanen te ontdekken en nieuwe senioren te ontmoeten dankzij de uitwisselingen met andere golfclubs, die steeds afgesloten worden in een gezellige sfeer.

Aarzel dus niet om aan te sluiten bij onze seniorenvereniging om aldus deel te kunnen nemen aan onze uitgebreide activiteiten en de geneugten van het golfen te ontdekken.
Hartelijk welkom en veel golfplezier!

Senior-day_Kalender_2021_editie_7__002.pdf

 

×

Log in