De wekelijkse Men’s Day: een evenement om niet te missen!

Om en bij de 60 % van de mannelijke leden van Flanders Nippon Golf & Business Club HASSELT behoren tot de 18+ categorie. Voor deze leden organiseert de Men’s Day van 1 april tot eind oktober iedere vrijdag zijn wekelijks treffen. 173 verschillende mannen schreven zich in het afgelopen jaar in voor 1 tot 18 wedstrijden waarbij gemiddeld 73 mannen hun werkweek afsloten met een partijtje golf. Na de wedstrijd volgt natuurlijk de prijsuitreiking en voor de belangstellenden een frisse pint of een ander drankje uit het de Flanders Nippon brasserie assortiment.

Tevens worden in de loop van het golfseizoen minstens drie uitstappen georganiseerd naar andere golfterreinen. Om zoveel mogelijk golfers de opportuniteit te geven om aan deze uitstappen deel te nemen wordt gestreefd naar een voor iedereen haalbare rijafstand.

In de maanden juli en augustus pauzeren we en worden de vrijdagse wedstrijden vervangen door de summercup. Eind augustus is een uitstekende periode voor een opwarming tijdens onze jaarlijkse driedaagse uitstap. In de afgelopen jaren stonden Münster (D), Eitorf (D), Princess Golf Club (UK), Deauville (F), Etretat (F), St. Omer (F), en Arras (F) op het programma.

De Men’s Day van Flanders Nippon stond mee aan de wieg bij organisatie van de jaarlijkse Men’s Day Challange. De 5 Limburgse Golfclubs vaardigen een delegatie af die hun beste clubs en golfervaring in de weegschaal gooien om de wisselbeker, die afwisselend op één van de Limburgse golfterreinen betwist wordt, in de wacht te slepen.

Iedereen, lid van Flanders Nippon, mannelijk en 18+ is welkom op de vrijdagse Men’s Day wedstrijd. Er is geen jaarlijkse bijdrage of ledenfee, enkel voor de wedstrijden wordt een wedstrijdfee gevraagd. Zoals aangegeven wordt iedere wedstrijd gevolgd door een prijsuitreiking waarbij de prijzen gesponsord worden door onder meer één of meerdere spelers.
Golfen of sponsoren is ook voor u een opportuniteit.

 

×

Log in